Vi hjälper dig att starta upp och vidareutveckla din E-handel

Dra nytta av fördelarna med e-handel och ta din verksamhet till nästa nivå. Upplev enkelhet, ökad tillgänglighet och ökad effektivitet med en e-handel.

Om oss

E-handel

Öka din tillgänglighet och närvaro på nätet med vår hjälp. Vi erbjuder en helhetslösning för att ta din e-handel till nästa nivå – från en enkel hemsida till en skräddarsydd online-butik.

Fokus på ökade konverteringar

Genom att ha en väl genomtänkt och användarvänlig e-handel ökar möjlighet att konvertera dina besökare till kunder.

Integrationer

Integrera mot externa system som sköter lagerhantering, kreditkontroller, redovisning och kundlistor.

Drift, förvaltning och Support

Vi sköter allt det viktiga i bakgrunden till ett fast pris med vårt förvaltning, drift & supportavtal

Ta din E-handel till nästa nivå!

E-handel är den snabbaste växande kanalen för försäljning. Med en e-handelsplattform kan du nå ut till fler potentiella kunder, öka tillgängligheten för dina produkter/tjänster samt förbättra din verksamhetsprocess. Men att säkerställa en framgångsrik e-handelsstrategi kräver tid, kunskap och ansträngning. Låt oss hjälpa dig att ta din e-handel till nästa nivå!

Administration

Vi är experter på WooCommerce

Nitea har arbetat med WordPress och WooCommerce i över 12 år. WooCommerce har vuxit till att bli världens mest använda e-handelsplatsform. Är ni ute efter en WooCommerce byrå som är experter på WordPress och WooCommerce tillsammans med professionell webbdesign, digital strategi, sökmotoroptimering, digital marknadsföring, webbanalys och andra omkringliggande områden har ni hittat rätt.

woocommerce

Se mer av vad vi erbjuder

Se hur vi har hjälpt våra kunder att lyckas!