Google Ads

Vi hjälper er att skapa annonser som når ut till rätt målgrupp. Hör av er till oss så hjälper vi er att synas bland rätt sökord och resultat.

Google ads

Remarketing med Google Ads – för att inte bli bortglömd

Med Google Ads har du möjlighet att nå ut till fler potentiella kunder. Relevanta annonsplatser för er hemsida ökar varumärkesexponeringen, försäljning och besökare till din webbplats. En stor fördel med Google Ads är att du har stor frihet att själv bestämma utformning och placering av dina annonser. Du kan när som helst skapa nya, förändra eller avsluta annonser.

När en kund googlar kommer en lista med sökresultaten upp. Utöver dessa organiska listor på hemsidor så finns även plats för annonser där ni kan synas samtidigt som sökresultaten. På så sätt kan ni nå fler kunder som är intresserade av era produkter eller tjänster.

Adskampanjer – fler besök till lägre kostnad

Vi vill påstå utifrån våra erfarenheter att det alltid går att förbättra en Google Adskampanj. Det vara fler klick eller lägre klickkostnader. Som experter på området tittar vi gärna på din kampanj för att se förbättringspotentialen.

Administration

Vi är Google Partner

Att vara Google Partner innebär att vi ingår i ett marknadsföringsprogram för byråer som förvaltar Google Ads-konton på uppdrag av andra varumärken eller företag. Att vi är Google Partner visar att våra specialister har demonstrerat gedigna kunskaper i Google Ads genom att de har klarat tester och fått certifieringar via Skillshop. Vi har uppfyllt Google Ads utgiftskrav på att hantera stora budgetar, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat antalet kunder.

Vi får även tillgång till Google Ads kampanjerbjudanden för potentiella och befintliga kunder.

Google Partner CSS
Google Ads

Vi är Google Ads Certifierade

Google Ads-certifiering är en professionell ackreditering som Google erbjuder personer som uppvisar kunskaper i grundläggande och avancerade aspekter av Google Ads. En Google Ads-certifiering visar att vi har professionell ackreditering från Google inom onlineannonsering.

”Jag är Google Ads-certifierad av Google, vilket innebär att jag har klarat flera test som bedömer min produktexpertis. Jag är kvalificerad att hjälpa dig att utveckla din verksamhet på webben med hjälp av Google Ads.”

Se hur vi har hjälpt våra kunder att lyckas!